Rollen, walsen en plooien

Bij Faveere beschikken we over een uitgebreid machinepark voor het rollen of walsen van plaatmateriaal. Met onze geavanceerde machines kunnen we plaatmateriaal met een dikte tot 40 mm of platen tot 3 meter walsen. Ons machinepark biedt bovendien een aanzienlijke rolcapaciteit. Wat je ook nodig hebt, cilinders, conische vormen of andere gebogen profielen: wij nemen graag je rolwerk voor onze rekening.

Rollen van buizen, balken en profielen

Wij beschikken ook over de mogelijkheid tot het rollen van buizen (vierkant, rechthoekig of rond) en profielstaal (rond, vierkant, plat, zwee, U, T profielen). Voor het zwaardere werk beschikken we over een rolmachine voor het buigen van I-profielen (UPN, IPN, IPE, HEM, HEA, HEB).

Plooiwerk met precisie

Naast het rolwerk bieden wij ook de mogelijkheid aan om buizen te plooien voor diverse toepassingen, zoals balustrades en andere projecten. Ook hiervoor hebben we bij Faveere alle technologie in huis. En onze ervaren vakmensen verrichten al je plooiwerk met zorg en precisie.

Stukwerk of seriewerk? Wij voeren het vakkundig voor je uit!

Heb je specifieke rol- of plooibewerkingen die moeten uitgevoerd worden? Ons uitgebreid machinepark en ons team staan voor je klaar. Zowel voor stukwerk als voor grote series. We denken ook graag met je mee over de mogelijkheden met het oog op de beste oplossing voor je specifieke project!