OVER FAVEERE

Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat sinds 1892. Maar liefst vier generaties gepassioneerde vakmensen hebben meegebouwd aan wat Faveere op vandaag is: een specialist in hoogwaardige metaalwaren en verregaande metaalbewerkingen én een uiterst toegewijde toeleveringspartner. Ons bedrijf is uitgerust met een hightech machinepark en alles wordt in goeie banen geleid door een 30-koppig team van gedreven experts.

We leveren altijd zeer hoogwaardige producten af, maar als we het onze klanten vragen waarom ze voor Faveere kiezen, dan hebben ze het steevast over ons grote inlevingsvermogen. We kennen en begrijpen de noden van elke sector en denken altijd constructief mee over de beste en de meest kostenefficiënte oplossing. Kortom, we geloven in een persoonlijke benadering en streven naar een uitmuntende service.

We blijven bovendien non-stop investeren in nieuwe machines en nieuwe technologieën, met oog op zeer kwalitatief maatwerk, snelheid en rendement. Met een opslagruimte van meer dan 11.000 m2 hebben we een enorme voorraad aan courante materialen voor tal van sectoren. Hierdoor kan je altijd op snelle leveringen rekenen. Ook op dat vlak gaan we voor een topservice.

Waar je ook naar op zoek bent, een eenmalig order of een hechte samenwerking op de langere termijn: wij staan altijd voor je klaar en klanttevredenheid staat altijd voorop!